Elg 3D-Caster


Elggitarene er de gitarene jeg har laget selv, eller har modifisert såpass mye at jeg føler at jeg kan sette på Elg-logoen min, og kalle den for en Elggitar.

Liten elg-figur logo

Elg 3D-Casteren.

En kollega på jobb er aktiv innen 3D print, og jeg fikk han til å printe denne. Den kom til meg i mange biter som måtte limes sammen med epoxy lim. Pickups og annen hardware ble typiske stratocaster deler som jeg hadde. Den har innebygd blått Led-lys. Frykten for at kroppen ikke ble solid nok for å tåle spennet fra strengene var der, men det gikk bra! Den ble solid, og den har blitt brukt på live konsert av Even Hafnor i bandet Ekstremt Billig Øl.

Les mer om The3Dmill

3D printet blå gitar
Ferdig gitar, lakkert blå
tt led-lys
Den har blått LED-lys….
3d gitaren i biter
Den kom til meg i mange små biter..
3d gitaren under bygging
Under bygging
Gitaren i bruk live på konsert
Bandet Ekstremt Billig Øl brukte gitaren under en konsert. Stor suksess!
Del dette:
 
   

8 svar til “Elg 3D-Caster”

Hei Asgeir .
Siden din ser flott ut. 😀flotte gitarer du lager. 😃
Det neste må jo være en jule gitar.😂

Takk! Har tenkt litt på å bygge en akustisk gitar, men tror det blir for vanskelig! Mulig jeg prøver på en «hollowbody» elggitar en gang.

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *