Kategorier
Gitarbygging

“Verkstedet” mitt

Verkstedet mitt ja, eller garasjen om du vil… Når konas bil flyttes ut er det plass for meg å jobbe. Om det blir for mye vind, eller snø, eller regn så kan jeg lukke porten. Varme har jeg ikke…. Av utsyr har jeg diverse håndverktøy, som filer, kniver, hoggjern, tenger, små håndsager, høvler og alt jeg måtte trenge av skrujern og fastnøkler. Har også endel el. verktøy, som håndoverfres, fres montert i fresebord, høvel, diverse driller og pussemaskiner, liten båndsag, ei kontursag, søyleboremaskin, og kompressor med diverse tilbehør! Kompressoren brukes mest til å blåse rent på maskiner og benker!

Jeg lakkerer også her inne, helst med litt lukket port. Det går i helt vanlige billakk på sprayboks, mye fra Biltema. Biltema sin hobbylakk er også suveren! Klarlakken der er gammeldags nitrocellulose-lakk, som ble brukt på 50-60-70 tallet av Fender og mange av de andre produsentene.

Rufsete og litt rotete, men det er en plass å være med en hobby som bråker og støver mye!

Håper alarmskiltet er godt synlig!

Del dette:
 
   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *