Kategorier
Pedaler

Pedalbrett re-design

Pedalbrett trenger litt vedlikehold! Mitt ene brett har begynt å tilføre masse støy, så sannsynligvis er det dårlige kabler eller strømproblemer. Eller kanskje defekte pedaler.. Uansett så har jeg plukket det fra hverandre for å sette det sammen en del om gangen. Gjør det slik for å se om jeg finner den defekte kabelen, eller ser når strømforsyningen ikke klarer mer…

Re-design av det store brettet
Re-design av det store brettet

Finner kanskje også ut at jeg egentlig ikke har bruk for 8 overdrive pedaler… Oppdaterer når det er ferdig!

En dårlig kabel ble funnet, pluss at en av pedalene lagde litt for mye støy.. Så da ble det seende slik ut, litt færre pedaler nå.

Det store brettet re-designet
Ferdig for denne gang!

Nede i 4 overdrives nå… Jeg har disse i FX-sløyfa: SubZero Frostbite flanger, TC Electronic Viscous Vibe (vibe eller chorus), Carl Martin Red Repeat og en TC Electronic Ditto looper.

Det som er foran input på ampen er disse, i denne rekkefølgen: Ibanez WD7, Weeping Demon junior wah, Mooer Graphic G EQ, Mosky Golden Horse (KLON klone), Boss Blues Driver BD-2, BB Preamp, Elektro Harmonix Green Russian Big Muff Pi og til slutt en Boss FV50H volumpedal. Tuneren er en Boss TU-3s som er koblet til tuner-utgang på volumpedalen. Da er tuner alltid på og har ingen påvirkning på signalkjeden.

EQ pedalen brukes som boost, både for overdrive pedaler og for ampen uten andre od pedaler.

Del dette:
 
   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *